Suomen Pipliaseura
5.5.2022

Blogi: Kauniita sanoja äidille Raamatusta

Rakas, rakkaampi, äiti.

Mitä voi kirjoittaa onnittelukorttiin hänelle, joka on kantanut sinua niin monen asian yli koko lapsuuden, ja usein myös aikuisena? Miten voi kyllin kiittää äitiä rakkaudesta, rajoista ja huolenpidosta? 

Kukapa ei olisi lapsena, tai aikuisenakin, saanut äidiltään pienen tuuppauksen selkään: tee vaan rohkeasti, sinä pystyt siihen! Äidin rohkaisun siivittämänä on voinut saada aikaan pienempiä ja isompia asioita. Lähteä ajamaan ilman apupyöriä, sukeltaa nenästä kiinni pitäen, hakea ensimmäistä kesätyöpaikkaa, muuttaa ulkomaille unelmien perässä. 

Kiitä äitiä kortilla rohkaisusta, joka on kantanut pitkälle! Äidin rakkaus ylittää ymmärryksen, ja siksi kiitoksen lausuminen äitienpäiväkortissa voi tuntua vaikealta. Jos ideat tuntuvat katoavan, voi tarttua Raamatun ikuiseen viisauteen. 

Kauneimpia lauseita äitienpäiväkorttiin Raamatusta 

Sinä olet luonut minut sisintäni myöten, äitini kohdussa olet minut punonut. Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ps.139:13-14  

Täydellinen rakkaus karkottaa pelon. 1. Joh. 4:18 

Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella sinua, missä ikinä kuljet. Ps. 91:11 

Iloitse, Herra on sinun voimasi. Neh. 8:10 

Mutta Jeesus vastasi viestintuojalle: »Kuka on äitini? Ketkä ovat sisaruksiani?» Hän osoitti oppilaitaan ja sanoi: »Katsohan, tuossa ovat äitini ja sisarukseni. Matt. 12:48-49 

Ei, olen löytänyt rauhan, mieleni on tyyni. 

Niin kuin kylläinen lapsi lepää äitinsä sylissä, niin on minun mieleni levollinen. Ps. 131:2 

Niin kuin äiti lohduttaa lastaan, niin minä teitä lohdutan, 

Jerusalemin onni antaa teille täyden lohdun. Jes. 66:13

1. Kor. 13: 13 Nyt pysyvät voimassa nämä kolme asiaa: usko, toivo ja rakkaus. Tärkein niistä on kuitenkin rakkaus.

1.Joh. 4:12 Kukaan ei ole koskaan nähnyt Jumalaa. Silti hän pysyy luonamme, jos rakastamme toisiamme. Näin hänen rakkautensa tarkoitus toteutuu meissä. 

1.Piet. 4:8 Ennen kaikkea rakastakaa toisianne sinnikkäästi, sillä rakkaus peittää paljotkin synnit. 

Kaunis koru kruunaa äidin juhlapäivän 

Koru on kaunis ja arvokas lahja. Pipliaseuran korut viestivät Jumalan huolenpidosta jokaisena päivänä, kun niitä pitää yllään. Tutustu koruvalikoimaamme:  “Korut” — Pipliakauppa

Uutuuskorusarja Sanojen siivin kertoo tarinan äideistä. Pipliaseuran Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmassa 20 000 naista, äitiä, tytärtä, miniää, oppii lukemaan ja voi tukea myös lastensa koulutietä, opiskella ammatin ja saada parempaa toimeentuloa. Ostamalla Sanojen siivin korun äitienpäivälahjaksi, tuet lukutaitotyötä viidessä Afrikan maassa: Etiopiassa, Keniassa, Namibiassa, Malawissa ja Tansaniassa. Samalla kiität omaa äitiäsi huolenpidosta. Sanojen siivillä -korun löydät Pipliakaupasta.

Teksti: Hanna Hokkanen 

Suomen Pipliaseurav.4.20.14
Seuraa meitä