Suomen Pipliaseura
24.3.2021

Kulkisitko hiljaista viikkoa kanssamme?

Suomen Pipliaseura on avannut raamattu.fi:n jo Piplia-sovelluksesta tutun Mietiskely- eli lukuohjelma-osion. Nyt siis myös raamattu.fi.ssä on mahdollista aloittaa mietiskelyohjelmia, ei pelkästään Piplia-sovelluksessa.

Suomen Pipliaseura julkaisee uutuutena hiljaisen viikon raamattumietiskelysarjan nimeltä Hiljaisen viikon askeleita. Se on seitsemän päivän pituinen mietiskelymatka Jeesuksen seurassa. Matka alkaa palmusunnuntaista päättyen pääsiäispäivään, ja kuka tahansa rukouksesta tai mietiskelystä kiinnostunut voi kulkea matkan pääsiäiseen sen kuvien, raamatuntekstien ja mietiskelyiden seurassa.

Kristuksen seuraaminen johtaa mietiskelijän hiljaisen viikon aikana aina Jerusalemiin saakka, jossa me kuolemme, käännämme poskemme, siunaamme toisinajattelijoita, annamme anteeksi ja armahdamme Jeesuksen kanssa. Kristushan kutsui meitä – ja kutsuu edelleen – seuraamaan Häntä ja etsimään itsensä kaltaisuutta: armoaan ja rakkauttaan. Koska Pipliaseura tekee Raamatunkäytön edistämistyötä, tarjoamme väylän hiljentyä ja olla läsnä rauhassa Jeesuksen seurassa myös tämän pääsiäisen ajan.

Pipliaseuran Hiljaisen viikon tekstit on kirjoittanut Tampereen tuomiokirkkoseurakunnan vanhan kirkon pappi Olli Viljakainen. Hiljaisen viikon askeleita -mietiskelyiden upea kuvitus on Suvi Verna Tervaharjun käsialaa.

Miten hiljentyä pääsiäiseen ja mietiskellä?

Toimi näin:

  1. 1.Suunnittele aikataulusi niin, että sinulla on joka päivä rauhallista aikaa rukoukselle. Pitäydy suunnitelmassa. Voit myös pohtia, haluaisitko jakaa mietiskelysi ja rukouksesi hedelmiä ystävillesi, hengelliselle ohjaajallesi tai keskusteluryhmässä.
  2. 2.Pääset matkalle kohti hiljaisen viikon salaisuuksia paitsi Piplia-sovelluksesta, myös täältä Raamattu.fi:stä. Jos haluat päivittäisen muistutuksen uudesta mietiskelyjaksosta, lataa Piplia-sovellus ja käynnistä mietiskelysarja. Sovelluksen muistutukset pitävät sinut ajan tasalla sarjan etenemisestä.

Hyviä mietiskelyhetkiä ja iloista pääsiäistä!

Suomen Pipliaseurav.4.20.14
Seuraa meitä