Suomen Pipliaseura

27.12.2022 vesper

UT lukukappale

Usko voittaa maailman

1Jokainen, joka uskoo Jeesuksen olevan Kristus, on syntynyt Jumalasta. Jokainen, joka rakastaa isää, rakastaa myös hänen lapsiaan. 2Niinpä mekin tiedämme rakastavamme Jumalan lapsia, kun rakastamme häntä ja noudatamme hänen käskyjään. 3Sitähän Jumalan rakastaminen on, että noudatamme hänen käskyjään. Eikä hänen käskyjään ole raskasta noudattaa. 4Jokainen Jumalasta syntynyt voittaa maailman, ja uskomme on se voitto, jonka olemme maailmasta saaneet. 5Kuka siis voittaa maailman, ellei se, joka uskoo Jeesuksen olevan Jumalan Poika?

Todistus Jeesuksesta Kristuksesta

6Hän, Jeesus Kristus, tuli veden ja veren kautta. Hän ei tullut vain vedessä vaan vedessä ja veressä. Henki todistaa tämän, sillä Henki on totuus. 7Niinpä todistajia on kolme: 8Henki, vesi ja veri. Nämä kolme todistavat yhtäpitävästi.

9Jos kerran hyväksymme ihmisten todistuksen, niin onhan Jumalan todistus vakuuttavampi. Hän on näet todistanut Pojastaan. 10Se, joka uskoo Jumalan Poikaan, on saanut todistuksen Jumalalta itseltään. Jos joku ei usko Jumalan todistusta Pojastaan, hän väittää Jumalaa valehtelijaksi, kun ei usko häntä. 11Tuo todistus on ikuinen elämä. Se on Jumalan lahja meille, ja tämä elämä on hänen Pojassaan. 12Jos sinulla on Poika, sinulla on elämä. Jos sinulla ei ole Jumalan Poikaa, sinulla ei ole elämää.

1. Joh. - 1. Johanneksen kirje 5:1-12UT2020Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.21.8
Seuraa meitä