Suomen Pipliaseura

Eikö raamatunteksti näy?

Raamattu.fi

Mitä voin tehdä, jos raamatunteksti ei avaudu tai jää lataamaan? (ohjeet Piplia-sovellusta varten alla)

Näkyykö näytöllä ilmoitus Tätä lukua ei ole saatavilla tässä käännöksessä, tai etkö pääse selaamaan esimerkiksi Vanhan testamentin kirjoja? Varmista, että käyttämäsi käännös sisältää mm. etsimäsi raamatunkirjan ja -tekstin. Esimerkiksi UT2020-käännös ei sisällä Vanhan testamentin kirjoja.

Raamattu.fi sivustolla, jos vertailet kahta tai useampaa käännöstä, niin vasemmalla palstalla oleva käännös on ns. aktiivikäännös. Jos vasemmalla palstalla on esimerkiksi käännös Agricolan Uusi testamentti 1548, et pääse selaamaan Vanhan testamentin tekstejä, vaikka oikealla palstalla olisi auki esimerkiksi käännös Raamattu 1992.

Raamattu.fi-sivustolla käännösten sijaintia voi siirtää käyttämällä ylhäällä keskellä olevia nuolikuvakkeita. Katso kuva alla.

Jos käännös on oikea, mutta teksti ei silti aukea, voit kokeilla seuraavia vaihtoehtoja:

  • Päivitä sivu uudelleen: Paina selaimen uudelleenlatauspainiketta (usein ympyränmuotoinen nuoli) tai F5-funktionäppäintä.
  • Tyhjennä selaimen välimuisti. Välimuistista latauksen voi myös ohittaa Firefoxissa ctrl + F5 -näppäinyhdistelmällä. Chromessa vastaava näppäinyhdistelmä on shift + F5.

Piplia-sovellus

Mitä voin tehdä, jos raamatunteksti ei avaudu tai jää lataamaan?

  • Kirjaudu ulos ja takaisin sisään (päävalikko: käyttäjätili)
  • Tarkista onko sovelluksesta saatavilla uusi päivitys Androidille Google Play -kaupasta tai iOS:lle AppStoresta.

Jos mikään näistä keinoista ei toimi, voit lähettää viestin palautelomakkeen kautta. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen raamattu@piplia.fi, ja me vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Suomen Pipliaseurav.4.19.0
Seuraa meitä