Suomen Pipliaseura

Mitä Pipliaseura tekee?

Tämän raamattupalvelun takana on Suomen Pipliaseura, ystävien kesken Piplia. Tarjoamme sinulle raamattu.fi:n yhdessä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kanssa.

Piplia tuo toivoa tähän päivään ja luo uskoa tulevaisuuteen – myös niille, jotka ovat kaikkein heikoimmassa asemassa. Työskentelemme pohjimmiltaan aina ihmisarvon puolesta.

Pipliaseuran työn kautta

  • tavoitetaan ihmiset heidän omalla kielellään
  • luodaan pohja luku- ja kirjoitustaidolle
  • vaikutetaan syrjiviin asenteisiin
  • herätetään mielenkiintoa Raamattua kohtaan

Piplia kääntää Raamattua eri kielille osana kirkkojen lähetystehtävää. Ihminen tavoitetaan parhaiten hänen omalla kielellään. Ensimmäisen käännöksen yhteydessä luodaan usein myös kirjakieli.

Kirjakieli tuo yksittäisille ihmisille välitöntä toivoa – mahdollisuuden oppia lukemaan. Lukeminen omalla kielellä on perustava ihmisoikeus ja avain moneen: koulutustason nousu vaikuttaa asenteisiin, edistää demokratiaa, lisää tasa-arvoa ja vähentää köyhyyttä.

Teemme kehitysyhteistyötä kristilliseltä arvopohjalta. Työmme kautta myös syrjäytetyt saavat ihmisarvon. Lähimmäisenrakkaus voimistaa ihmistä.

Tarkoitus on, että ihmiset voivat löytää Raamatun sanoman. Jotkut tarvitsevat rohkaisua Raamatun lukemiseen. Toiset kysyvät, mikä Raamatun sanoma on tai mikä on Raamatun ja heidän oman elämänsä välinen yhteys. Tarjoamme monipuolisia keinoja Raamattuun tutustumiseen ja syventymiseen.

Kansainvälisesti Pipliaseura toimii osana Yhtyneiden Raamattuseurojen verkostoa, joka toimii yli 200 maassa tai alueella. Työtä tekevät paikalliset pipliaseurat, joiden työntekijät tuntevat paikalliset olosuhteet ja yhteistyökumppanit sekä puhuvat paikallista kieltä äidinkielenään.

Suomessa Pipliaseura on johtava raamatunkustantaja.

Että sana kuuluisi

Käännämme parhaillaan Vanhaa testamenttia alkukielestä mobiilikäyttäjälle. Myös sinun panostasi tarvitaan! Ensimmäisessä vaiheessa valmistuvat psalmit, jotka julkaistaan keväällä 2024. Lahjoittamalla nyt mahdollistat osaltasi äänikirjan rakastetuista teksteistä. Tulethan mukaan!

Suomen Pipliaseurav.4.20.14
Seuraa meitä