Suomen Pipliaseura

Käyttöohjeet

Raamattu.fi -sivusto ja Piplia-sovellus tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia ja sisältöjä. Ohessa on tärkeimmät ohjeet näiden palveluiden käyttöön. Tutustu tarvittaessa myös useimmiten kysyttyihin kysymyksiin ongelmatilanteissa.

Pipliaseura ylläpitää Raamattu.fi-sivustoa ja Piplia-sovellusta. Näissä palveluissa voi paitsi lukea Raamattua useista eri käännöksistä ja tehdä raamattuhakuja, myös syventää tietämystään Raamatun ajan maailmasta, sen ilmiöistä ja ihmisistä. Palveluihin on valittu keskeiset suomenkieliset raamatunkäännökset sekä kansainvälisiä käännöksiä muun muassa englanniksi ja venäjäksi. Käyttöliittymä on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja pohjoissaameksi.

Osa palveluiden toiminnoista on vapaasti luettavissa, osa vaatii sisäänkirjautumisen tai tilaajalisenssin. Tutustu eri käyttäjätasoihin. Tilaajakäyttäjäksi voi ryhtyä hankkimalla maksullisen lisenssikoodin (25€/12 kk).

Piplia-sovellus on ladattavissa Androidille Google Play -kaupasta tai iOS:lle AppStoresta. Sovelluksen kautta on mahdollista ladata tekstit offline-käyttöön.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Aktivoi lisenssikoodi

1. Kirjaudu sisään omalle tilillesi osoitteessa raamattu.fi. Huom. Jos olet jo kirjautunut sisään, voit syöttää lisenssikoodin suoraan tilillesi tästä.

Lue lisää
Kehitysblogi: Näin pääset pohjoissaamenkielisen raamatunkäännöksen äärelle

Raamattu.fi ja Piplia-sovellus ovat nyt saatavilla myös saamenkielisellä käyttöliittymällä. Käyttöliittymän kieli valitaan raamattu.fi-sivun alalaidasta tai pikalinkillä https://raamattu.fi/se. Biibbal.fi-osoite tulee pian ohjaamaan suoraan pohjoissaamenkieliseen käyttöliittymään.
Pohjoissaamenkielinen raamatunkäännös löytyy raamatunkäännösvalikosta.
Mikäli käytät Piplia-sovellusta, etkä vielä näe pohjoissaamenkielistä käyttöliittymää tai raamatunkäännöstä tilin asetuksissa, poista sovellus laitteeltasi ja asenna sovellus uudelleen näistä linkeistä: GooglePlay tai AppleStore.

Lue lisää
Suomen Pipliaseurav.4.20.14
Seuraa meitä