Suomen Pipliaseura
25.8.2023

Elämänpuu-psalmikonserttikiertue starttaa syyskuussa, tule mukaan!

”Elämänpuu” on psalmeista inspiraationsa saava, kokonaan uusi hengellinen musiikkiproduktio. Tommi Kaleniuksen säveltämä ja Jari Kekäleen sanoittama Elämänpuu julkaistaan albumina, äänikirjana sekä nuottikirjana.

Syys-lokakuussa Suomea kiertävä konserttikiertue tarjoaa musiikillisia psalmitulkintoja sekä esimakua Piplian uusista psalmikäännöksistä. Liput ovat nyt myynnissä – tervetuloa mukaan!

Psalmit ovat Raamatun luetuimpia kirjoja. Ne ovat sanoittaneet inhimillisiä peruskokemuksia vuosituhansien ajan.

Psalmit ovat kietoutuneet musiikkiin jo niiden kirjoitusaikana. Niitä on laulettu kautta aikojen.Myös Elämänpuu yhdistää taidetta, teologiaa ja rukousta. Psalmeja heijastelevat tekstit on sävelletty lohdullisiksi voimalauluiksi, jotka kutsuvat kuulijaansa hiljentymään. 

Suomen Pipliaseuran ja Ohjelmatoimisto Kristallin tuottamalla Elämänpuu-konserttikiertueella kuullaan musiikillisia tulkintoja psalmeista Tommi Kaleniuksen, Matti Kallion (piano, haitari), Tanja Torvikosken (laulu) sekä Teri Mantereen (kitara, laulu) esittämänä. Konserteissa on myös ensimmäistä kertaa julkisesti mahdollista kuulla otteita Piplian uudesta psalmien suomennoksesta.

Lopulliset psalmikäännökset valmistuvat alkuvuodesta 2024, ja konserttikiertueen aikana kerätään palautetta käännöksestä. Psalmikäännökset ovat osa Piplian Vanhan testamentin VT2028-käännöshanketta.

Ota itsellesi hetki aikaa ikiaikaisten tekstien äärellä, ja tule mukaan! Hanki lippusi nyt.

Elämänpuu-konserttikiertue 


29.9. Jyväskylä, Taulumäen kirkko 
5.10. Seinäjoki, Törnävän kirkko 
6.10. Oulu, Oulujoen kirkko 
7.10. Tampere, Tuomiokirkko 
8.10. Helsinki, Kallion kirkko 

Lipunmyynti: 
www.tiketti.fi 
ennakkoon 24€ toimituskuluineen, ovelta 25€ 

Konsertit alkavat klo 19.00. 
Kesto noin 1h 45min 

Suomen Pipliaseurav.4.19.0
Seuraa meitä