Suomen Pipliaseura

Psalmit 2024 julkaistu kirjana ja Elämänpuu-äänikirjana

Uusi testamentti ja Psalmit kirjana

Suomen Pipliaseuran maaliskuussa digitaalisessa muodossa julkaistu uusi psalmikäännös hepreasta suomeksi on julkaistu nyt myös kirjana. Uusi testamentti ja Psalmit kokoaa samojen kansien väliin UT2020- ja Psalmit 2024 -käännökset. Kirja saapui painosta viikonlopuksi Kirkon juhlille Tampereelle, ja sen voi ensi kertaa hankkia mm. osoitteesta www.pipliakauppa.fi tai Sacrumista.

– Vaikka uusi suomennos on räätälöity digikäyttöön, myös perinteinen kirja puolustaa yhä paikkaansa. Joillekin näytöltä lukeminen voi olla hankalaa, ja jotkut vuorottelevat mielellään kirjan ja näytön välillä, sanoo Pipliaseuran toiminnanjohtaja Petri Merenlahti.

Psalmit 2024 kuunneltavissa ja luettavissa ilmaiseksi verkossa:
Piplia-sovellus tai www.raamattu.fi. Lataa Piplia-sovellus: Google Play tai Apple Store

Elämänpuu – Uudet psalmit sävelin ja sanoin

Toinen uunituore julkaisu on äänikirja Elämänpuu – Uudet psalmit sävelin ja sanoin. Äänikirja yhdistää uusia psalmilauluja ja Pipliaseuran uuden psalmikäännöksen psalmeja. Musiikki on syntynyt psalmien inspiroimana. Tommi Kaleniuksen säveltämät ja Jari Kekäleen sanoittamat Elämänpuu-levyn rukouksenomaiset laulut johdattavat hiljentymään ja kuuntelemaan. Uudet psalmitekstit lukee Krista Kosonen, psalmiluennan äänitys ja jälkituotanto on Sami Aspin. Elämänpuu – Uudet psalmit sävelin ja sanoin -äänikirjan musiikki on äänitetty, miksattu ja tuotettu Suomessa sekä Islannissa, tuottajana Matti Kallio. Äänikirja löytyy Storytel-, BookBeat- ja Nexstory-äänikirjapalveluista. Levyllä esiintyvää musiikkia löydät lisää muun muassa Spotify-palvelusta.

Digitaalista Psalmit 2024 -käännöstä voi lukea ja kuunnella kokonaisuudessaan Raamattu.fi-verkkopalvelussa sekä Piplia-sovelluksessa. Äänikirja vaatii rekisteröitymisen, mutta molempien käyttö on veloituksetonta.

Elämänpuu – Uudet psalmit sävelin ja sanoin -äänikirjan musiikki on äänitetty, miksattu ja tuotettu Suomessa sekä Islannissa. Kappaleet on säveltänyt Tommi Kalenius ja sanoittanut Jari Kekäle. Tuottajana toimi Matti Kallio. Mukana kokonaisuudessa ovat Tommi Kalenius, Matti Kallio, Joonatan Rautio, Tanja Torvikoski, Teri Mantere, Joose Keskitalo, Senni Valtonen, Marian, Ásgeir Ásgeirsson, Liam Flanagan, Joose Keskitalo, Maija Kiiveri, Benny McCarthy sekä Svante Forsbäck. Psalmit 2024 -käännöksen luetut osuudet: lukijana Krista Kosonen, äänitys ja jälkituotanto Sami Asp. Äänikirjan on kustantanut Suomen Pipliaseura.

Kuuntele Elämänpuu - äänikirjaa

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Nainen profiilista mikrofonin edessä
Krista Kosonen lukee psalmit äänikirjaksi

Tummasävyinen naisääni lukee tekstiä lempeän rauhallisesti. Ääni on tuttu tv:stä, elokuvista ja UT2020 Uuden testamentin suomennoksen äänikirjasta. Näyttelijä Krista Kosonen antaa äänensä myös 21.3.2024 julkaistavalle uudelle suomennokselle psalmeista.

Lue lisää
Suomen Pipliaseurav.4.20.14
Seuraa meitä