Suomen Pipliaseura

11.01.2023

Sana

Jeesus parantaa sairaita

29Jeesus lähti synagogasta suoraan Simonin ja Andreaksen kotiin, ja Jaakob ja Johannes tulivat mukaan. 30Simonin anoppi makasi kuumeessa. Hänestä kerrottiin heti Jeesukselle. 31Jeesus meni hänen luokseen, otti häntä kädestä ja auttoi hänet jalkeille. Kuume lähti anopista, ja hän alkoi palvella vieraita.

32Illalla auringonlaskun jälkeen Jeesuksen luokse tuotiin kaikki sairaat ja demonien vaivaamat. 33Koko kaupunki oli kerääntynyt talon edustalle. 34Jeesus paransi ihmisiä monenlaisista sairauksista ja karkotti monta demonia. Hän ei antanut demonien puhua, koska ne tunsivat hänet.

Lähtö Kapernaumista

35Kun Jeesus nousi varhain aamulla, oli vielä pimeää. Hän lähti ulos ja vetäytyi syrjäiseen paikkaan rukoilemaan. 36Simon ja muut oppilaat lähtivät etsimään Jeesusta. 37He löysivät hänet ja sanoivat: »Kaikki etsivät sinua.» 38Jeesus vastasi: »Lähdetään lähistöllä oleviin kyliin. Minun on julistettava ilosanomaa myös niissä. Siksihän minä lähdin kaupungista.» 39Niin Jeesus kiersi kaikkialla Galileassa. Hän opetti synagogissa ja karkotti demoneja.

Mark. - Markus 1:29-39UT2020Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.16.16
Seuraa meitä