Suomen Pipliaseura

13.12.2022 laudes

UT lukukappale

Lopuksi: kehotuksia ja tervehdyksiä

12Veljet ja sisaret, pyydämme teitä ottamaan huomioon ne, jotka keskuudessanne näkevät vaivaa, kantavat vastuuta ja ohjaavat teitä. 13Osoittakaa heille aivan erityistä rakkautta heidän työnsä vuoksi. Eläkää rauhassa keskenänne. 14Veljet ja sisaret, me kehotamme teitä panemaan kurittomat kuriin, rohkaisemaan lannistuneita, tukemaan heikkoja ja olemaan kaikkia kohtaan kärsivällisiä. 15Katsokaa, ettei kukaan maksa pahaa pahalla. Tavoitelkaa aina hyvää toisillenne ja kaikille muille ihmisille.

16Iloitkaa aina 17ja rukoilkaa jatkuvasti. 18Kiittäkää kaikissa tilanteissa, sillä sitä Jumala teiltä tahtoo Kristuksen Jeesuksen vuoksi. 19Älkää sammuttako Henkeä 20älkääkä tyrmätkö profetioita. 21Testatkaa kaikki asiat ja säilyttäkää se, mikä osoittautuu hyväksi. 22Kaikesta pahasta sen sijaan hankkiutukaa eroon.

23Kunpa itse rauhan Jumala tekisi teistä kauttaaltaan pyhiä ja suojelisi henkeänne, sieluanne ja ruumistanne. Siten te olisitte moitteettomia, kun Herramme Jeesus Kristus palaa. 24Hän, joka on kutsunut teidät, on uskollinen ja pitää lupauksensa.

25Veljet ja sisaret, rukoilkaa myös meidän puolestamme. 26Tervehtikää kaikkia veljiä ja sisaria pyhällä poskisuudelmalla. 27Minä vaadin Herran nimissä, että tämä kirje luetaan kaikille veljille ja sisarille.

28Herramme Jeesuksen Kristuksen hyvyyttä teille kaikille!

1. Tess. - 1. kirje tessalonikalaisille 5:12-28UT2020Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.13.13
Seuraa meitä