Suomen Pipliaseura

19.03.2023

Sana

24Ihmiset nousivat veneisiin huomattuaan, ettei Jeesus enää ollut siellä sen enempää kuin hänen oppilaansakaan. He lähtivät etsimään Jeesusta Kapernaumista.

25Etsijät löysivät Jeesuksen järven toiselta puolelta ja kysyivät: »Rabbi, milloin sinä tänne olet tullut?» 26Jeesus vastasi: »Minä sanon teille: Ette te etsineet minua siksi, että olisitte ymmärtäneet ihmeet todisteina minusta. Te etsitte minua siksi, että saitte syödä leipää mahan täydeltä. 27Älkää ponnistelko katoavan vaan pysyvän leivän vuoksi. Ihmisen Poika antaa teille leipää, joka vie ikuiseen elämään. Isä Jumalahan on merkinnyt hänet sinetillään.» 28Ihmiset kysyivät: »Mitä meidän sitten pitäisi tehdä, että tekomme olisivat Jumalan tekoja?» 29Jeesus vastasi: »Uskokaa häntä, jonka Jumala on lähettänyt. Siinä on tarpeeksi Jumalan tekoa.»

30Ihmiset sanoivat: »Minkä teon näytät meille todisteeksi siitä, että meidän pitää uskoa sinua? Mitä aiot tehdä? 31Isämme söivät mannaa autiomaassa, niin kuin pyhissä kirjoituksissa sanotaan: ’Hän antoi heille taivaasta leipää syötäväksi.’» 32Tähän Jeesus vastasi: »Minä vakuutan teille: Ei Mooses teille antanut leipää taivaasta. Minun Isäni sen sijaan antaa teille todellista taivaan leipää. 33Jumalan leipä on se, joka tulee taivaasta ja antaa maailmalle elämän.»

34Ihmiset sanoivat: »Herra, anna meille aina sitä leipää!» 35Jeesus vastasi: »Minä olen elämän leipä. Se, joka tulee minun luokseni, ei takuulla jää nälkäiseksi. Se, joka luottaa minuun, ei ole koskaan janoinen.

Joh. - Johannes 6:24-35UT2020Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.16.16
Seuraa meitä