Suomen Pipliaseura

22.08.2022

Sana

Jeesus moittii teeskentelijöitä

13»Voi teitä, oppineet ja fariseukset! Te teeskentelijät suljette taivaiden valtakunnan oven ihmisten nenän edestä. Ette mene siitä sisään ettekä anna muidenkaan mennä. 14

15Voi teitä, oppineet ja fariseukset! Te teeskentelijät kierrätte maita ja meriä saadaksenne käännytettyä edes jonkun. Jos onnistutte, hänestä tulee helvetin perillinen, tuplasti pahempi kuin teistä.

16Voi teitä, te sokeat oppaat! Te sanotte: ’Jos joku vannoo temppelin kautta, se vala ei velvoita mihinkään. Mutta jos joku vannoo temppelin kullan kautta, se vala on pidettävä.’ 17Te sokeat ääliöt! Kumpi on arvokkaampi, kulta vai temppeli, jonka ansiosta kulta on pyhää? 18Te sanotte: ’Jos joku vannoo alttarin kautta, se vala ei velvoita mihinkään. Mutta jos joku vannoo alttarilla olevan uhrilahjan kautta, se vala on pidettävä.’ 19Te sokeat! Kumpi on arvokkaampi, lahja vai alttari, jonka ansiosta lahja on pyhä? 20Joka vannoo alttarin kautta, vannoo samalla kaiken alttarilla olevan kautta. 21Joka vannoo temppelin kautta, vannoo samalla hänen kauttaan, joka asuu siellä. 22Ja joka vannoo taivaan kautta, vannoo samalla Jumalan valtaistuimen ja sillä istuvan kautta.

Matt. - Matteus 23:13-22UT2020Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.21.9
Seuraa meitä