Suomen Pipliaseura

24.10.2022 laudes

UT lukukappale

Tervehdys

1Paavali ja Timoteus, Kristuksen Jeesuksen palvelijat, tervehtivät kaikkia Filippissä asuvia pyhiä Kristuksen Jeesuksen omia sekä seurakunnan johtajia ja palvelijoita. 2Isämme Jumalan ja Herramme Jeesuksen Kristuksen hyvyyttä ja rauhaa teille.

Rukous filippiläisten puolesta

3Kiitän Jumalaani aina, kun ajattelen teitä 4ja rukoilen teidän kaikkien puolesta. 5Iloitsen siitä, että olemme yhdessä levittäneet ilosanomaa alusta alkaen ja että työmme jatkuu yhä. 6Jumala aloitti teissä tämän hyvän työn, ja olen varma, että hän saa sen valmiiksi ennen Kristuksen Jeesuksen paluuta.

7Minulla on hyvä syy ajatella teistä kaikista näin, koska te olette sydämessäni. Kun olen vankilassa tai kun puolustan ilosanomaa ja esitän sille perusteita, te olette minun kanssani Jumalan suosiossa. 8Jumala voi näet todistaa, että kaipaan teitä Kristuksen Jeesuksen antamalla rakkaudella.

9Rukoilen, että rakkautenne kasvaisi entisestään ja muuttuisi yhä viisaammaksi ja harkitsevammaksi. 10Silloin osaatte erottaa, mikä on tärkeää, ja säilytte puhtaina ja moitteettomina Kristuksen paluuseen asti. 11Niin Jeesus Kristus kasvattaa teissä hyviä hedelmiä, jotka tuottavat kunniaa ja kiitosta Jumalalle.

Fil. - Kirje filippiläisille 1:1-11UT2020Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.16.20
Seuraa meitä