Suomen Pipliaseura

27.3.2022 laudes

UT lukukappale

16Tehkää se kuten vapaat Jumalan palvelijat älkääkä niin kuin ne, joilla vapaus on pahuuden peitteenä. 17Antakaa kaikille arvoa, rakastakaa veljiä ja sisaria, kunnioittakaa Jumalaa, arvostakaa keisaria.

Kristityn on kärsittävä

18Palvelijat, kunnioittakaa ja totelkaa isäntiänne – ei vain hyviä ja lempeitä vaan myös kieroja. 19Sehän on hienoa, jos joku Jumalan tuntemisen takia suostuu kärsimään syyttömästi. 20Mitäpä hienoa siinä olisi, jos teette väärin ja kestätte siitä saamanne iskut? Jos sen sijaan kestätte kärsimyksiä, joihin olette joutuneet tehtyänne hyvää, olette Jumalan suosiossa. 21Tähän teidät on kutsuttu. Kärsihän Kristuskin teidän puolestanne ja jätti teille esimerkin, jotta seuraisitte hänen jälkiään.

22»Hän ei tehnyt syntiä,

hänen suustaan ei valhetta kuultu.»

23Häntä pilkattiin, mutta hän ei pilkannut takaisin. Hän kärsi muttei uhkaillut, vaan jätti asian oikeudenmukaiselle tuomarille. 24Hän kantoi itse omassa ruumiissaan meidän syntimme ristinpuuhun, jotta pääsisimme irti synneistä ja eläisimme oikein. Hänen haavansa ovat parantaneet teidät. 25Te olitte eksyksissä kuin lampaat, mutta nyt te olette palanneet paimenenne ja laumanne johtajan luokse.

1. Piet. - 1. Pietarin kirje 2:16-25UT2020Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.14.1
Seuraa meitä