Suomen Pipliaseura

5.6.2021 laudesin tekstit

UT lukukappale

Oikeudenmukaisuuden palvelijat

15Mitä tähänkin nyt sanoisi? Saammeko tehdä syntiä, koska emme ole lain vaan armon alaisia? Emme tietenkään! 16Ettekö tiedä, että jos alistutte jonkun orjiksi, olette juuri sen orjia, jota tottelette. Voitte olla synnin orjia, mikä johtaa kuolemaan, tai voitte totella Jumalaa, jolloin teistä tulee oikeamielisiä. 17Jumalalle kiitos, että te entiset synnin orjat olette alkaneet koko sydämestänne totella sitä opetusta, jonka ohjattavaksi teidät annettiin.

18Teidät on vapautettu synnistä, mutta samalla teistä on tehty oikeudenmukaisuuden palvelijoita. 19Puhun niin kuin ihmiset puhuvat, koska olette vain heikkoja ihmisiä. Ennen te annoitte ruumiinne saastaisuuden ja laittomuuden palvelukseen ja saitte aikaan pahaa. Antakaa ruumiinne nyt oikeudenmukaisuuden palvelukseen, niin teistä tulee pyhiä.

20Kun olitte synnin orjia, ette palvelleet oikeudenmukaisuutta. 21Mitä te siitä itsellenne saitte? Kaikkea sellaista, mitä nyt häpeätte, koska sen loppuna on kuolema. 22Kun teidät nyt on vapautettu synnistä ja otettu Jumalan palvelijoiksi, teistä tulee pyhiä ja saatte lopuksi ikuisen elämän. 23Synnin palkkioina jaetaan kuolemaa, mutta Jumala antaa hyvyydessään lahjaksi ikuisen elämän Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme yhteydessä.

Room. - Kirje roomalaisille 6:15-23UT2020Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.18.6
Seuraa meitä