Suomen Pipliaseura

Miten aktivoin lisenssikoodin?

Raamattu.fi ja Piplia-sovelluksen tilaajakäyttäjäksi voi ryhtyä hankkimalla maksullisen (25€) lisenssikoodin, joka on voimassa 12kk. Rippikoululaiset saavat koodin rippiraamatun mukana ja Pipliaseuran kannatusjäsenet maksettuaan jäsenmaksun.

Tilaajakäyttäjänä saat käyttöösi koko Raamatun kattavan taustamateriaalin, joka sisältää noin 1000 artikkelia ja kuvaa. Taustamateriaaliin voi tehdä hakuja ja Raamattua voi lukea niin, että käsitteitä, henkilöitä, esineitä ja ilmiöitä syventävä aineisto kulkee tekstin rinnalla. Lisäksi tilaajakäyttäjänä käytössäsi ovat kaikki palvelun ääniraamatut ja lähdetekstit.

  • Oletko jo ostanut lisenssikoodin? Jos et, niin osta se ensin Pipliakaupasta.
  • Jos sinulla on lisenssikoodi, noudata alla olevia ohjeita.

1. Kirjaudu sisään omalle tilillesi osoitteessa raamattu.fi. Huom. Jos olet jo kirjautunut sisään, voit syöttää lisenssikoodin suoraan tilillesi tästä.

2. Valitse Käyttäjätilini.

3. Valitse Tilaajalisenssi


4. Syötä lisenssikoodi sille varattuun kenttään.
5. Klikkaa Syötä lisenssikoodi ja avaa tilaajakäyttäjän sisällöt

6. Joskus lisenssikoodi on syötetty tilille onnistuneesti, mutta järjestelmä ilmoittaa: "Kirjautumisessa tapahtui virhe. Yritä uudelleen." Tarvittaessa kirjaudu ulos tililtäsi ja kirjaudu sitten uudelleen sisään, erityisesti Piplia-sovelluksessa. Nyt sinulla on käytössäsi tilaajakäyttäjän kaikki sisällöt.

Huom. Koodia ei voi aktivoida Piplia-sovelluksessa, mutta lisenssikoodi avaa kaikki sovelluksen ääniraamatut.

Jos sinulla on ongelmia lisenssikoodin syöttämisessä, ota yhteyttä osoitteeseen raamattu@piplia.fi.

Suomen Pipliaseurav.4.19.0
Seuraa meitä