Suomen Pipliaseura

9.4.2022 laudesin tekstit

UT lukukappale

17Taipukaa johtajienne tahtoon. He näet viettävät unettomia öitä teidän takianne, koska joutuvat aikanaan teistä tilille. Totelkaa siis heitä, jotta he eivät valvoisi harmissaan vaan hyvillä mielin. Se ei olisi teille eduksi.

18Rukoilkaa meidän puolestamme. Olemme varmoja siitä, että omatuntomme on puhdas, sillä yritämme aina elää oikein. 19Varsinkin siksi pyydän teitä rukoilemaan, että minut jo pian päästettäisiin teidän luoksenne.

Toivotuksia ja terveisiä

20Rauhan Jumala nosti kuolleiden joukosta suuren lammaspaimenen, Herramme Jeesuksen, koska oli tehnyt ikuisen liiton hänen verellään. 21Toivon, että Jumala varustaa teidät kaikenlaisella hyvällä, niin että voitte täyttää hänen tahtonsa. Tehköön hän samalla meissä Jeesuksen Kristuksen avulla sen, minkä parhaaksi näkee. Kunnia hänelle ikuisesti, aamen!

22Veljet ja sisaret, pyydän teitä sietämään näitä kehotuksia, jotka olen esittänyt aivan lyhyesti. 23Tehän tunnette veljemme Timoteuksen. Hänet on lähetetty matkaan, ja jos hän saapuu ajoissa, tulemme yhdessä tapaamaan teitä.

24Kertokaa terveisiä kaikille johtajillenne ja kaikille muillekin pyhille. Italialaiset veljet ja sisaret lähettävät teille terveisiä. 25Hyvyyttä teille kaikille!

Hepr. - Kirje heprealaisille 13:17-25UT2020Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.16.20
Seuraa meitä