Suomen Pipliaseura

20.3.2024 Keskiviikko

Kuuntele Tässä olen harjoitus 20.3.2024

TÄSSÄ

Joskus haluaisin jakaa sisintäni jonkun luotettavan ihmisen kanssa. Nyt jaan sitä sinun kanssasi, Jumala.

. . .

En tiedä, mitä tämä hetki tuo tullessaan sen enempää kuin sitäkään, millaiseksi tämä päivä muodostuu. Ole oppaani, turvani ja voimani, Jeesus. Olen tässä.


SANA

”Minä vakuutan teille: Mitä ikinä sidottekaan maan päällä, se on sidottu myös taivaassa. Ja mitä ikinä vapautattekaan maan päällä, se on vapaa myös taivaassa.

Minä vakuutan teille: Jos kaksi teistä rukoilee täällä maan päällä yksimielisesti, antaa taivaallinen Isäni teille, mitä ikinä pyydätte. Minä olen näet mukana siellä, missä kaksi tai kolme on koolla minun nimissäni.” (Matt. 18: 18–20)

  • Milloin jokin kuulemani sana on ollut minulle vapauttava, sellainen, joka on päästänyt minut irti jostakin kahlitsevasta? Onko jokin ihmisen sana taas joskus sitonut näköalaani tai toimintamahdollisuuksiani?
  • Eikö se, että kristityille on annettu valta sitoa ja vapauttaa, ole valtavan suuri mutta myös vastuullisuutta vaativa lahja? Milloin tätä valtaa käytetään oikein, milloin väärin? Miten itse käytän tätä lahjaa?
  • Mihin minut on sidottu, mistä vapautettu?

TÄSTÄ ETEENPÄIN

Mietin mahdollisuutta käydä ripittäytymässä: olenko joskus käynyt tai voisinko mennä?

Raamatunteksti(t)

18Totisesti: kaikki, minkä te sidotte maan päällä, on sidottu taivaassa, ja kaikki, minkä te vapautatte maan päällä, on myös taivaassa vapautettu.

19»Minä sanon teille: mitä tahansa asiaa kaksi teistä yhdessä sopien maan päällä rukoilee, sen he saavat minun Isältäni, joka on taivaissa. 20Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään.»

Matteus 18:18-20KR92Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.19.0
Seuraa meitä