Suomen Pipliaseura

22.2.2024 Torstai

Kuuntele Tässä olen harjoitus 22.2.2024

TÄSSÄ

Sinä, Jumala olet luvannut, että kun minä huudan, sinä vastaat, olet tukenani ahdingossa ja pelastat minut (Ps. 91: 15).

. . .

Olen nyt tässä ja huudan.


SANA

”Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Koputtakaa oveen, niin se avataan teille. Sillä pyytäjä saa, etsijä löytää ja koputtajalle avataan. Kuka teistä antaisi lapselleen kiven, jos hän pyytää leipää? Kuka antaisi käärmeen, jos hän pyytää kalaa? Tekin osaatte antaa lapsillenne hyviä asioita, vaikka olette pahoja. Miten paljon paremmin taivaallinen Isänne osaakaan antaa teille niitä hyviä asioita, joita pyydätte häneltä.

Tehkää siis ihmisille kaikkea sitä, mitä toivoisitte heidän tekevän teille. Tähän kiteytyvät laki ja profeettojen kirjoitukset.” (Matt. 7: 7–12)

  • Mitä olen pyytänyt Jumalalta ja sitten saanut? Mitä en ole saanut? Millaisia kokemuksia minulla on rukouksista, joihin ei ole vastattu? Mitä olen niiden kautta oppinut?
  • Mihin oveen rukoillessani koputan? Miltä se näyttää? Missä se on? Mitä on oven takana, toisella puolen?

TÄSTÄ ETEENPÄIN

Mietin mikä tänään on hyvä asia, jota pyydän taivaalliselta Isältä. Pyydän sitä.

Raamatunteksti(t)

7»Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. 8Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan. 9Ei kai kukaan teistä anna pojalleen kiveä, kun hän pyytää leipää? 10Tai käärmettä, kun hän pyytää kalaa? 11Jos kerran te pahat ihmiset osaatte antaa lapsillenne kaikenlaista hyvää, niin paljon ennemmin teidän taivaallinen Isänne antaa hyvää niille, jotka sitä häneltä pyytävät.

12»Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille. Tässä on laki ja profeetat.

Matteus 7:7-12KR92Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.18.6
Seuraa meitä