Suomen Pipliaseura

12.2.2024 Maanantai

Kuuntele Tässä olen harjoitus 12.2.2024

TÄSSÄ

Minä huokaan ja odotan taivaista merkkiäsi.

. . .

Sinä huokaat vierelläni ja odotat havahtumistani.


SANA

Fariseukset tulivat väittelemään Jeesuksen kanssa. He vaativat häneltä merkkiä taivaasta nähdäkseen, mikä hän oli miehiään. Jeesus huokasi syvään ja sanoi: «Miksi te nykyihmiset olette aina vaatimassa merkkiä? Minä vakuutan teille, että teidän sukupolvellenne sitä ei anneta.» Jeesus jätti heidät, nousi taas veneeseen ja lähti toiselle puolelle järveä. (Mark. 8: 11–13)

  • Minä, nykyihminen, haluan merkin taivaasta. Miksi se on minulle tärkeää? Mitä merkki muuttaisi? Mitä me nykyihmiset puhumme, kun Jeesus poistuu niine hyvineen?
  • Jeesus on oppilaiden kanssa toisella puolella järveä ja siellä keskustellaan taivaan merkeistä. Olen mukana, kun oppilaat kysyvät Jeesukselta ja Jeesus vastaa…
  • Millaisia merkkejä minä näen – vai näenkö – omassa elämässäni Jumalan todellisuudesta? Mitä Jumalan hiljaisuus tai poisvetäytyminen minulle merkitsee? Millainen on rukoushuokaukseni tänään?

TÄSTÄ ETEENPÄIN

Sinä itse olet Elämänmerkki, Jeesus. Anna minun tuntea sinut ja se, kuinka paljon minä merkitsen sinulle!

Raamatunteksti(t)

Jeesukselta vaaditaan merkkiä

11Fariseuksia tuli väittelemään Jeesuksen kanssa. He vaativat häneltä merkkiä taivaasta pannen näin hänet koetukselle. 12Jeesus huokasi syvään ja sanoi: »Miksi tämä sukupolvi vaatii merkkiä? Totisesti: tälle sukupolvelle ei merkkiä anneta.» 13Ja hän jätti heidät, astui taas veneeseen ja lähti vastarannalle.

Markus 8:11-13KR92Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.19.0
Seuraa meitä