Suomen Pipliaseura

17.1.2024 Keskiviikko

Kuuntele Tässä olen harjoitus 17.1.2024

TÄSSÄ

Haluan oppia siitä, mikä antaa elämää minulle!

. . .

”Ohjaa minut totuuteesi ja opeta minua, sinä Jumalani, auttajani!” (Ps. 25: 5)


SANA

Minä, Paavali, olen Jumalan palvelija ja Jeesuksen Kristuksen apostoli. Opetan Jumalan valittuja uskomaan, tuntemaan totuuden, elämään pyhästi ja toivomaan ikuista elämää. Jumala on sen luvannut jo ennen aikojen alkua, eikä hän petä lupaustaan. Hän ilmoitti sanansa, kun se julistettiin ajallaan. Jumala, meidän pelastajamme, uskoi tämän sanoman minulle ja käski minun julistaa sitä.

(Tiit. 1: 1–3)

  • Minutkin on kutsuttu olemaan Jumalan palvelija. Mitä tästä identiteetistäni käsin tänään rukoilen? Millaiseen toimintaan se minua ohjaa?
  • Kuka minulle on Paavalin tavoin opettanut uskoa, totuuden tuntemista, pyhästi elämistä tai ikuisen elämän toivomista? Missä näistä toivoisin vahvistuvani lisää kuluvana vuonna ja mikä sen mahdollistaisi?
  • Jumala ei petä lupaustaan ikuisesta elämästä. Mitä minulle merkitsee elää kuolevaisena, joka toivoo ikuista elämää ja jolla on Jumalan lupaus siitä?

TÄSTÄ ETEENPÄIN

Minulle on julistettu sanoma pelastuksesta. Auta minua elämään siinä ja siitä käsin!

Raamatunteksti(t)

2ja toivoen odottamaan ikuista elämää. Tämän on Jumala luvannut ennen aikojen alkua, ja hän pysyy sanassaan. 3Kun oikea aika oli tullut, hän ilmoitti sanansa siinä evankeliumissa, joka uskottiin minulle Jumalan, meidän pelastajamme, käskystä.

Kirje Titukselle 1:1-3KR92Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.18.7
Seuraa meitä