Suomen Pipliaseura

2.1.2024  Tiistai

Kuuntele Tässä olen -harjoitus 02.01.2024


TÄSSÄ

Huoahdan ja annan mieleeni tulevat asiat, tunteeni ja tehtäväni sinun käsiisi, Jumala. Irrotan hetkeksi niistä oman otteeni. Jään odottamaan sinun eteesi.

. . .

Sinä puhut sisimmässäni ja sanassasi. Hiljennä minut kuulemaan.

SANA

Kirjoita Filadelfian seurakunnan enkelille:

Näin sanoo Pyhä ja Todellinen,

Daavidin avaimen haltija.

Hänen avaamaansa ei kukaan sulje,

eikä hänen sulkemaansa kukaan avaa.

Tiedän sinun tekosi. Olet noudattanut käskyjäni etkä ole kieltänyt nimeäni, vaikka voimasi ovat vähäiset. Siksi olen avannut eteesi oven, jota kukaan ei voi sulkea. (Ilm. 3: 7,8)

  • ”Näin sanoo Pyhä ja Todellinen.” Kuvittelen hetken, että todellisuuteni, arkeni on täynnä Jumalan pyhyyttä ja Jumalan tuntemista, tiskikoneen täyttö ja tyhjennys, portaiden nousu, kukkien kastelu, pölyjen imurointi, töihin lähtö. ”Maa on oleva täynnä Herran voiman tuntemusta, niin kuin meri on vettä tulvillaan” (Hab. 2: 14).
  • Miltä tuntuu ajatella, että näillä voimillani ja tällä voimattomuudellani edessäni on tänään avoin ovi, jota kukaan ei voi sulkea?
  • Edessäni on avoin ovi. Elämälläni on siis suunta. Mikä se on?

TÄSTÄ ETEENPÄIN
”Sinun puoleesi minä käännyn – opeta minulle tie, jota kulkea!” (Ps. 143: 8)

Raamatunteksti(t)

Kirje Filadelfian seurakunnalle

7»Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita:

»Näin sanoo Pyhä ja Tosi, Daavidin avaimen haltija, hän, jonka avaamaa ovea ei kukaan sulje, hän, jonka sulkemaa ovea ei kukaan avaa:

8»Minä tiedän sinun tekosi. Edessäsi on nyt avoin ovi, minä olen sen avannut, eikä kukaan voi sitä sulkea. Sinun voimasi ovat vähäiset, mutta sinä olet ottanut sanani varteen etkä ole kieltänyt nimeäni.

Ilmestys 3:7-8KR92Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.18.8
Seuraa meitä