Suomen Pipliaseura

25.1.2024 Torstai

Kuuntele Tässä olen harjoitus 25.1.2024

TÄSSÄ

Rukous on omista mahdollisuuksista luopumista ja jättäytymistä Jumala, sinun mahdollisuuksiesi varaan.

. . .

Irrotan katseeni elämäni huolista ja jättäydyn sinun ja sinun mahdollisuuksiesi varaan.


SANA

Jeesus jatkoi: ”Ei kai lamppua tuoda siksi, että se pantaisiin ruukun tai vuoteen alle. Kai se nyt laitetaan lampunjalkaan. Salaisuuksien on tarkoitus paljastua ja kätketyn tulla esiin. Kuunnelkaa, jos teillä on korvat! Ja kiinnittäkää huomiota siihen, mitä kuulette.” Jeesus sanoi: ”Teille annetaan sillä samalla mitalla, jolla itse annostelette, ja saatte vielä enemmänkin. Sille, jolla jo on, annetaan lisää. Siltä, jolla ei ole, otetaan sekin vähä, mitä hänellä on.” (Mark. 4: 21–25)

  • Mitä sellaista minussa on, jonka haluan kätkeä, mutta jonka onkin tarkoitus tulla esiin? Mitä tulisi tapahtua, jotta salaisuudet voisivat paljastua?
  • Jos minulle annetaan sillä samalla mitalla, jolla itse annostelen, paljonko ja mitä minä silloin saan? Miten minusta voisi kasvaa runsas antaja?
  • Ajattelen hetken ihmisiä, jotka ovat tuoneet minulle Kristuksen valon. Keitä he ovat? Miten minusta voisi kasvaa valontuoja?

TÄSTÄ ETEENPÄIN

Kiitos, kun jaat valon kanssani.

Raamatunteksti(t)

Sanan oikea kuuleminen

21Jeesus sanoi: »Ei kai lamppua sitä varten tuoda huoneeseen, että se pantaisiin vakan alle tai vuoteen alle? Lampunjalkaanhan se pannaan! 22Kaikki kätketty on olemassa vain ilmi tuotavaksi, salassa oleva vain siksi että se tulisi julki. 23Jos jollakin teistä on korvat, hän kuulkoon.» 24Ja hän lisäsi: »Huomatkaa, mitä kuulette. Niin kuin te mittaatte, niin tullaan teille mittaamaan, vielä sen ylikin. 25Jolla on, sille annetaan, mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin mitä hänellä on.»

Markus 4:21-25KR92Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.18.8
Seuraa meitä