Suomen Pipliaseura

5.6.2024 Keskiviikko

Kuuntele Tässä olen harjoitus 5.6.2024

TÄSSÄ

Haluan nyt antaa itseni sinulle. Toivoisin, että voisin tehdä sen kokosydämisesti ja iloisesti!

. . .

Rakastathan minua, vaikka en siihen pystyisikään?


SANA

Jokaisen on annettava sen verran kuin on mielessään päättänyt. Mitään ei pidä antaa vastahakoisesti eikä pakosta, sillä Jumala rakastaa iloista antajaa. Hän voi antaa teille kaikkia lahjojaan niin runsaasti, ettei teiltä puutu mitään ja että voitte tehdä paljon kaikkea hyvää. Kirjoituksissahan sanotaan: ”Hän jakoi, hän antoi köyhille. Hänen oikeudenmukaisuutensa on ikuinen.” Hän, joka antaa kylväjälle siemenet ja syötäväksi leivän, kasvattaa myös teidän oikeamielisyydestänne moninkertaisen sadon ja antaa sen teille. Te saatte kaikenlaista rikkautta, niin että voitte olla pyyteettömän anteliaita. Näin meidän työmme saa ihmiset kiittämään Jumalaa. (2. Kor. 9: 7–11)

  • Milloin olen kokenut antamisen iloa? Mikä sen mahdollisti?
  • Itääkö minussa oikeamielisyyden siemen?
  • Pyydän, mitä tänään tarvitsen, voidakseni tehdä ”paljon kaikkea hyvää”.

TÄSTÄ ETEENPÄIN

Jumala, sinä osoitat pyyteetöntä anteliaisuuttasi minulle. Anna sen kasvattaa minussa tänään satoa!

Raamatunteksti(t)

7Kukin antakoon sen mukaan kuin on mielessään päättänyt, ei vastahakoisesti eikä pakosta, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa. 8Hänellä on teille annettavana runsaasti kaikkia lahjoja, niin että teillä on aina kaikki mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää. 9Onhan kirjoitettu:

– Hän jakelee, hän antaa köyhille,

hänen hyvyytensä kestää ikuisesti.

10Hän, joka antaa kylväjälle siemenen ja suo ravinnoksi leivän, antaa teillekin siemenen ja moninkertaistaa sen, ja hän sallii teidän hyvyytenne sadon karttua. 11Te saatte kaikkinaista rikkautta ja voitte osoittaa runsaasti anteliaisuutta. Näin meidän työmme synnyttää kiitollisuutta Jumalaa kohtaan.

2. kirje korinttilaisille 9:7-11KR92Avaa lukunäkymä
Suomen Pipliaseurav.4.21.9
Seuraa meitä